Lépj egy következő szintre, és élvezd a felszabadult, kiegyensúlyo­zott életet

Gyakorlatközpontú Minitréningek és személyes támogatás, amely egyszerre ad számodra tudást valamint cselekvésre ösztönöz,

ezáltal valós eredményeket érsz el!

Hazai szakértők tudása kattintásnyi távolságra Tőled! Szeretnél egy következő szintre lépni az életedben? A PersonalGuide Channel folyamatosan bővülő önfejlesztő eszköztára 50+ Minitréninggel és Mesterkurzusokkal csak Téged vár! Párkapcsolat, karrier, önismeret, mozaikcsalád, célkitűzés, kiégés, és még hosszan sorolhatnánk… Valódi tudás, valódi szakértőktől!

Győződj meg róla te magad!

Gyakorlatközpontú Minintréningek és személyes segítség,

amely cselekvésre ösztönöz, ezáltal valós eredményeket érsz el

PersonalGuide Channel egy önfejlesztés fókuszú folyamatosan fejlődő és bővülő havi előfizetéses csoport.

Videós minitréningek és mesterkurzusok, amelyek meg is hallgathatók.

Profi, hazai szakértők privát, intim kérdezési lehetőséggel
Konkrét cselekvési tervek és munkafüzetek
Zárt Facebook csoport támogató közösséggel, motivációval
Széles választék önfejlesztői témákban (párkapcsolat, házasság, szülőség, gyereknevelés, jövőkép, célkitűzés, siker, munka, karrier, vezetői szerep)

A PersonalGuide Channel a legkülönfélébb élethelyzetekre nyújt megoldást

Csak hogy néhányat megemlítsünk:

Egyedülállóként megtalálhatod a nagy Ő-t

Az önbecsülésed fejlesztésével sokkal pozitívabb lesz a kisugárzásod, jobban fogsz tetszeni másoknak, és te is bátrabban mersz majd ismerkedni. Az új párkapcsolatod pedig megfelelő módon fogod tudni kezelni ahhoz, hogy harmonikus és hosszú életű legyen.

Meglévő párkapcsolatodat harmonizálhatod, stabilizálhatod

Egy kapcsolat minősége mindig két félen múlik. Azonban meg fogsz lepődni, hogy mekkora pozitív változást lehet elérni akkor, ha legalább az egyik félnek jó az önbecsülése és megfelelő módon tudja kommunikálni saját véleményét és érzéseit. Ha családos vagy, akkor ez ráadásul a gyermeked lelki világának is jót tesz.

Visszanyerheted a munkád és a munkahelyed szeretetét

Nem csak hogy könnyebben kapsz állást, elérheted a magasabb fizetést, előrelépést a ranglétrán, de a kiégéstől megmenekülve vagy azt visszájára fordítva egy olyan munkahelyi közeget teremthetsz magadnak, amelyben imádni fogsz nap mint nap dolgozni.

Rendezheted a kapcsolatod szüleiddel vagy épp gyermekeddel

A családi kapcsolatok sokszor rendkívül bonyolultak tudnak lenni. Míg barátból bármikor találhatsz újakat, sőt még párod is lehet más, addig szüleidet, gyermekeidet nem tudod lecserélni. Ezért ha nem szeretnél rossz viszonyt velük, az egyetlen mód, hogy megfelelő önbecsüléssel áll neki a probléma megoldásának.

Hihetetlen magaslatokba tudunk segíteni eljutni neked. De ehhez mindenképpen szükség van RÁD is!

A PersonalGuide Channel a felszabadult, teljes élet érzését kínálja neked

Vedd kezedbe az irányítást, és változtasd meg gyökeresen az életedet a PersonalGuide Channel segítségével!

Ha így teszel, akkor…

Bátran bele mersz majd vágni új dolgokba, könnyen döntesz

Sokkal magabiztosabban állsz hozzá az új helyzetekhez, új kapcsolatokhoz amelyeket az élet sodor eléd. Így könnyebben hozod meg a jó döntést, és képes leszel vállalni a felelősséget a saját döntéseidért. A kevésbé jól sikerült szituációkat nem kudarcként, hanem tanulságként éled meg, így legközelebb még jobban fogod csinálni.

Határozottan fogsz kiállni magadért, otthon és a munkahelyen is

Képes leszel az asszertív kommunikációra, amellyel úgy tudod érvényesíteni a saját érdekeidet és véleményedet, hogy közben a másiknak is megadod a kellő tiszteletet és megértést. Ez nélkülözhetetlen ahhoz, ha szeretnél előre lépni a karrieredben, több pénzt keresni. Ráadásul a párkapcsolatodban, családban sem fogod alárendelni magad a másiknak.

Kiegyensúlyozott, harmonikus életet élsz önmagaddal és másokkal

Először is rendbe jössz önmagaddal. Ennek köszönhetően pedig jól működő és stabil kapcsolatokra tehetsz szert. Sokkal jobban érzed majd magad a munkahelyeden, újra szeretni fogod a munkádat. Harmonikus légkört, boldog családot teremthetsz, jobb lesz a kapcsolatod a szüleiddel, pároddal, gyermekeiddel, akiknek ráadásul pozitív példaként is szolgálhatsz.
Ez csak néhány kiragadott példa.
Ha kihasználod a PersonalGuide Channelben lévő tudásanyagot, a szakértők segítségét és a közösség energiáját, akkor akár ezeket is képes vagy megvalósítani:
Könnyebben eléred a kitűzött céljaidat
Az esetleges kudarcokat is sokkal könnyebben veszed majd
Könnyebben ismerkedsz új emberekkel, legyen szó párkapcsolatról, barátokról vagy üzleti kapcsolatépítésről
Nyugodtabb leszel, kevésbé leszel stresszes, csökken a szorongás
Megnő a pozitív kisugárzásod
Nem akarsz többé másoknak megfelelni, nem foglalkoztat majd, más mit gondol rólad, nem ez fogja meghatározni a cselekedeteidet és azt, hogy hogyan érzed magad
Végre nem csak egy helyben fogsz toporogni, hanem látod, ahogy szépen haladsz előre
Többet fogsz mosolyogni 🙂

Mi fogunk támogatni téged!

Nem felkapott „celeb pszichológusok”, hanem valódi klienskörrel rendelkező szakemberek

A PersonalGuide Channelhez csak olyan szakértők csatlakozhatnak, akikben maximálisan megbízhatsz, szolgáltatásaikért garanciát vállalunk.

Ezek a szakértők már bizonyítottak a saját szakterületükön, mindannyian nagy tapasztalattal rendelkeznek, rengeteg hozzád hasonló emberrel dolgoztak már együtt.

Kaszás Péter

vezetéspszichológiai szakértő, a TeamGuide és a PersonalGuide alapítója

Közel 20 éve foglalkozom pszichológiával. Tanárként végeztem, majd pedagógiai, pszichológiai témában a tanulási motivációk terén folytattam kutatásokat. 2004-től több száz hazai kis- és középvállalkozás szervezetfejlesztési és vezetőképzési programját irányítottam. Vezetéspszichológiai szakértőként a munkatársak viselkedését, a motivációjuk fenntartásának lehetőségeit és a cégen belüli együttműködést kutatom. 2011 óta fejlesztünk csapatommal egy viselkedéselemző rendszert, amelyet több, mint 5000 ember alkalmazott már sikerrel. 3 könyvem több, mint 6000 példányszámban került már eladásra. Rendszeresen hívnak meg előadásokra, rádió interjúkra, cikkeim jelentek meg az Üzlet és pszichológia c. magazinban.

A PersonalGuide Chanellel célul tűztem ki, hogy segítsek elindulni a fejlődési úton és hidat teremtsek a lelki problémával, elakadásokkal küzdők és a segítő szakemberek között.

Jeckel Eszter

Jeckel Eszter

coach

Pedagógusként végeztem, majd coaching és business coach témában szereztem másodfokú diplomát. Több, mint 10 év önismereti, csoportvezetői tapasztalat és több 100 óra csoportmunka áll már mögöttem. Ismerhetsz a Coach-mesék című könyv szerzőjeként is. Fő területeim a munka-magánélet egyensúly, a kiégés, vezetői kompetenciák. Kérdezz tőlem bátran ezekben a témákban!

Dayfly Kriszti

Dayfly Kriszti

édesanya-lelkesítő, PCC megoldásfókuszú coach

Felnőttképző, kommunikációs szakember, megoldásfókuszú coach vagyok. A család és a lélek összetett, izgalmas rendszere már egész gyermekkorom óta foglalkoztat. Több ezer coach beszélgetést tartottam, amelyekben alázattal, kíváncsisággal hallgatom ügyfeleimet és kísérem őket a saját céljaik felé. Bízom benne, hogy téged is kísérhetlek majd a céljaid felé vezető úton.

Nyári Imre

Nyári Imre

Karrierépítők és vezetők mentora

Nagyvállalati rendszerépítésben dolgoztam 3 csapat vezetőjeként minőségbiztosítás területen. Jelenleg coachként és az “Előlépek” mentorprogram vezetőjeként segítem elérni az emberek számára a munkában kitűzött céljaikat. Emellett szervezetfejlesztést és változás menedzsmentet tanulok. Vezetés és karrierépítés kérdésekben számíthatsz rám leginkább.

Parák András

Parák András

pszichológus, coach, PhD-hallgató

Diplomámat az ELTE klinikai és egészségpszichológia szakán szereztem. Jelenleg ugyanitt a Pszichológiai Intézet doktori képzésben veszek részt. A doktori iskola keretében kutatom és egyetemi órákat tartok. Végzett coachként magánemberekkel és cégekkel is dolgozom. Cikkeim és előadásaim olyan felületeken jelentek meg, mint például az Üzlet és Pszichológia magazin vagy a Magyar Gyógyszerészhallgatók Egyesülete. Lelki, pszichológiai kérdésekben maximálisan támogatni foglak itt a Channelben.

Kozák-Ágó Szilvia

Kozák-Ágó Szilvia

mozaikcsalád mentor, coach

25 éve foglalkozom emberekkel. Dolgoztam már cégvezetőkkel, vállalkozókkal és munkanélküliekkel egyaránt. Ma már coachként, saját vállalkozásom keretében segítek olyan élethelyzetekben, mint a válás, az újrakezdés, a mozaikcsaládok kihívásai vagy a karrierváltás dilemmái. Ha te is olyan családban élsz, ahol új életet kellett kezdened gyeremekeiddel és az új partnereddel, akkor komoly támogatást tudok nyújtani a számodra ebben az új és ismeretlen helyzetben.

Nagy Andrea

Nagy Andrea

Life, Business & NLP coach, Employee Experience szakértő

A vezetés iránti érdeklődésem csábított a közgazdász pályára. Majd csoportvezetői munkám vitt tovább a valódi hivatásom felé, ahol egyéni és csoportos formában foglalkozom a tudatosság fejlesztésével, célmegvalósítással. 500+ egyéni foglalkozáson és több 100 csoportos résztvevővel szerzett tapasztalataim alapján hiszem, hogy az ember legnagyobb vágya a szabad és őszinte önkifejezés, a kapcsolatok, a munka és a tevékenységei által. Ennek elérésében szeretnélek téged is segíteni.

Lindák Linda

Lindák Linda

pszichológus, párkapcsolati tanácsadó

Képzésben lévő pár- és családterapeuta, konfliktuskezelési szaktanácsadó, mesterpedagógus vagyok. Fő területem a párkapcsolati tanácsadás. Több 100 párnak segítettem személyes erősségeik megtalálásában, fejlesztésében, melynek köszönhetően olyan párkapcsolatban élhetnek, amelyben képesek megteremteni azt a boldogságot, elégedettséget, harmóniát, ami egy egész életen át kitart. Kommunikációs, önismereti és házasságra felkészítő tréningeket tartok. Rendszeresen felkérnek szakértői szereplésekre a médiában. Ha párkapcsolati tanácsra van szükséged, bátran fordulj hozzám!

Veress Anita

Veress Anita

nevelési szakértő, diplomás coach, business coach

Pedagógiai és neveléstudományi tanulmányaim után coach és business coach diplomákat szereztem. Nemzetközileg elismert EMCC Senior minősítésű coach vagyok. Nevelési szakértőként, majd coachként 8 éve támogatom az anyákat és családokat, hogy megtalálják a számukra működő nevelési módszereket, stabil önbecsülésű, egészséges lelkű gyerekeket neveljenek és harmóniában éljenek. Emellett vállalkozó anyákat támogatok és szervezetfejlesztési projektekben veszek részt. Bízom benne, hogy anyaként téged is támogathatlak majd a PersonalGuide Channelben.

Dr. Domokos Katalin

Dr. Domokos Katalin

jogász, life, business és karriercoach

2016 óta dolgozom elsősorban női ügyfelekkel azon, hogy egyensúlyba hozzák életszerepeiket és elérjék kitűzött személyes és karriercéljaikat gyermekeik mellett is. Szakterületem elsősorban a célállítás és szokásrögzítés, időmenedzsment és hatékonyságnövelés, valamint a munka és magánélet egyensúlyának megteremtése. Számos tervező, célállító workshopot tartottam az elmúlt években és egyéni valamint csoportos coaching folyamatban is támogatom ügyfeleimet, miközben céljaik megvalósításán dolgoznak. Emellett online klubot vezetek és online kurzusokkal segítem a hozzám fordulókat. Fordulj bizalommal hozzám te is! 🙂

A PersonalGuide Channel szakértői csapatának eddigi eredményei:

éves tapasztalatok az önfejlesztés és pszichológiai területein

viselkedéselemzés

óra személyes konzultáció összesítve

fős önfejlesztői Facebook csoport

Egy támogató közösség tagja lehetsz, ahol folyamatos motivációt kapsz nem csak tőlünk

Egyedül minden sokkal nehezebb,
ezt bizonyára te magad is megtapasztaltad már.

Zárt Facebook csoportunk tagjai valódi közösséget alkotnak. Hidd el, nem te vagy az egyetlen, aki ebben a helyzetben van és önbizalommal kapcsolatos kihívásokkal küzd. Közösségünk tagjai hozzád hasonló emberek ugyanolyan problémákkal, mint te.

Extra motiváciát nyújt az, hogy láthatod, vannak sorstársaid, akik ugyanolyan élethelyzetekben rekedtek, de igyekeznek tenni, és folyamatosan haladnak előre.

Ebből rengeteg energiát meríthetsz a továbbhaladáshoz.

Azonban nem csak a többi tagra számíthatsz. Mi is melletted leszünk végig!

A szakértők rendszeres oktatásai, folyamatos jelenlétük, a belső felületre felkerülő újabb anyagokról szóló értesítők, valamint az időről időre megjelenő motiváló posztok mindig-mind támogatnak téged fejlődésed útján.

Nézd meg a konkért témákat amik rád várnak!

Önismeret, önbecsülés

R

Pozitív megküzdési stratégiák stressz ellen

R

Mitől stresszelsz?

R

Önismeretünk mélyítése belső hajtóerőink felismerése által

R

4 lépés amit megtehetsz az önazonosság felé

R

15 pszichológiai tipp a hatékonyságért

R

Mi kell az együttműködéshez?

R

A szégyen hatása az önértékelésünkre

R

Mi az imposztor szindróma és mit tehetek, ha érintett vagyok?

Párkapcsolat, házasság

R

Jól működő családok: krízisek, határok

R

Párkapcsolati tévhitek

R

Hogyan kommunikáljunk jól a párkapcsolatban?

R

Hogyan csináld jól? Újrakezdési tippek gyerekes szülőknek

R

Ha csak két dolgot teszel a párkapcsolatodért

R

Szexuális problémák a párkapcsolatban

Szülőség, gyereknevelés

R

Eltérő nevelési minták a szülőpároknál

R

Apák tipikus hibái a válás után: Hétvégi apukaság

R

Hogyan neveljünk jól? – A megfelelési kényszer elengedése szülőként

R

Apák tipikus hibái a válás után: Egyensúly megteremtése és személyes szívességek

R

Megoldásfókuszú szemlélet – Hogyan fordítsd a figyelmed a kívánt jövő felé az arra haladás érdekében?

R

Exfeleségek játszmái: Ki a jobb anya?

R

Exfeleségek játszmái: Amikor a “gyerek” irányít

R

A láthatás körüli szülői játszmák

R

Exfeleségek játszmái: Üzengetés, kikérdezés és kémkedés

R

Női önértékelés az anyaság alatt

R

Önazonos szülőség – Hogyan legyél belülről békés szülő?

Jövőkép, célkitűzés, siker

R

Hogyan alakíts ki céljaidat támogató szokásokat?

R

Szerencsepszichológia

R

A célok tartanak mozgásban

R

Hogyan tűzz ki megvalósítható célokat?

R

A siker titka

Munka, karrier

R

Karrierváltás, de hogyan?

R

Karrierépítés multi környezetben

R

Munka-magánélet egyensúlya helyett munka-magánélet integritás

R

Munkafüggőség – felismerés, okok és megküzdés

R

Önmegvalósítás és kiteljesedés a munkában. Hogyan? 1. rész

R

Önmegvalósítás és kiteljesedés a munkában. Hogyan? 2. rész

Vezetői szerep

R

Mit tegyél, hogy a munkatársaid elvégezzék a feladataikat?

R

Hogyan alakíts ki teljesítményértékelő rendszert?

R

Hogyan adj visszajelzéseket a hétköznapokban?

R

Honnan veszem észre magamon és a munkatársamon, hogy kiégés fenyeget?

R

A motiváció pszichológiája

És ez a lista hétről hétre, megállás nélkül folyamatosan bővül.

Kukkants bele a minitréningekbe!

A fentiek mellé még ezeket is megkapod extrában

Értékes e-bookok különféle önfejlesztő témákban.

Önismeret, önbecsülés

Dayfly tervező - emberismeret, konfliktuskezelő módszerek

Indulj el egy úton - Tartsuk karban lelki egészségünket

Párkapcsolat, házasság

A sikeres mozaikcsaládok titka

Vezetői szerep

Vállalkozói önismeret, önbizalom

A KKV nem multi

A munkatársak motivációvesztésének leggyakoribb okai

Milyen a jó vezető?

Vezetői forgatókönyvek

Vezetői képességek

Munka, karrier

Karrierváltás - találd meg az igazi hivatásod

További értékes tudásanyagok a szakértőktől

Szakértőink a zárt Facebook csoporton belül hetente legalább kétszer további értékes önfejlesztő ötleteket, tippeket, hasznos tudást osztanak meg a közösséggel.

Néhány őszinte vélemény azoktól, akik már élik a PersonalGuide Channel nyújtotta életet

Szedjük össze, mi minden vár rád a PersonalGuide Channelben

Az itt látható összetevők valós értékét nagyon nehéz, majdhogynem lehetetlen pontosan meghatározni. Mi mégis megpróbáltunk egy körülbelüli értéket rendelni hozzájuk – amelyekkel igyekeztünk még inkább alá lőni –, hogy segítsünk neked érzékeltetni, mekkora súlya van annak, amit itt kapsz.

Azonnali hozzáférés több, mint 50 db (~20 óra) videó és hanganyaghoz

Értékük: 250.000 Ft

Írásos kiegészítő anyagok a mélyebb megértés érdekében

Értékük: 27.000 Ft

Privát kérdezési lehetőség 10 tapasztalt szakértőtől az élet minden területén

Értéke: 50.000 Ft (1 hónapra vetítve)

Cselekvési tervek, munkafüzetek, hogy pontosan tudd, mi kell legyen a következő lépésed

Értékük: 95.000 Ft

Támogató, motiváló közösség és szakértők, hogy többé ne érezd magad elveszve és egyedül

Értéke: 25.000 Ft

AJÁNDÉK tudásanyagok a szakértőktől hetente a zárt Facebook csoportban

Értékük: 8.000 Ft (1 hónapra vetítve)

P

A segítő anyagok tárházának folyamatos bővülése pár naponta

Vagyis a PersonalGuide Channelből több mint 414.000 Ft értéket tudsz kivenni jelenleg, ami hétről hétre folyamatosan csak növekedni fog.

Tudomásunk szerint ez az egyetlen magyar előfizetéses csoport, ahol egy ekkora létszámú hazai szakértői gárda segít téged

10 fős profi, a valós életből hozott gyakorlati tapasztalattal rendelkező csapatunknak köszönhetően nincs az önfejlesztés témájában olyan terület, amelyen ne találhatnád meg itt a választ. Szakértőink állandó jelleggel állnak rendelkezésedre. Abszolút privát felületen teheted fel nekik akár a legintimebb kérdésedet is. Nem kell senkinek sem kiteregetned, amit nem szeretnél. Ezen kívül pedig heti szinten segítenek téged és a közösség többi tagját a Facebook csoporton belül értékes ajándék anyagok révén.

Megoldásközpontú: Általános elméleti tudás helyett cselekvési tervek konkrét, valós, specifikus élethelyzetekre

Bizonyára te is találkoztál már azzal, amikor valaki a megoldást ígérte számodra, azonban csak általános elméletet kaptál, amelyet aztán nem tudtad, hogy hogyan is kellene alkalmaznod a gyakorlatban, a valódi életben. A PersonalGuide Channel komoly gondot fordít arra, hogy az általános, megfoghatatlan információk helyett atom konkrét szituációkra nyújtson megoldást. Ezt segítik az egzakt cselekvési tervek, amelyek lépésről lépésre megmondják, hogy adott helyzetben mit kell tenned a változáshoz. Ha pedig esetleg ennyi még nem lenne elég, felteheted kérdéseidet szakértőinknek a te saját, specifikus élethelyzetedre vonatkozóan.

Próbáld ki most: A PersonalGuide Channel-t egy kávé áráért!

Most 590 Ft-ért teljes értékű PersonalGuide Channel tag lehetsz 7 napra, az előfizetés havi díja 5.990 Ft ezt követően.

Gyakran Ismételt Kérdések

Mi történik a 7 nap lejártát követően?

A 7 napos kedvezményes időszak után, amennyiben nem mondod le előfizetésed – erről fogunk Téged időben értesíteni, a havi előfizetési díj lép életbe, és levonásra kerül, így teljes jogú tag leszel a továbbiakban is, folyamatos hozzáférést kapsz a Channel anyagaihoz.

Hogyan tudok fizetni?

Mivel ez egy folyamatos előfizetéses szolgáltatás, ezért csak bankkártyával lehet fizetni.

Félek a bankkártyás fizetéstől. Biztonságos?

Nem kell aggódnod. Abszolút biztonságos. Több oldalról megközelítve is.
A bankkártyád adatai nem kerülnek eltárolásra oldalon, így mi azokhoz nem férhetünk hozzá.
Az itt megadott bankkártya-adataid egy titkosított csatornán keresztül, kódoltan továbbítja a rendszer a fizetési szolgáltatónak, a Simple Pay-nek. (Erről a böngésződ címsorában található “https” kifejezés és a kis lakat tanúskodik.)
A Simple Pay fizetési lehetőséget Magyarország egyik legismertebb bankja, az OTP szolgáltatja, akik felé egyébként egy sor követelménynek meg kellett felelnünk ahhoz, hogy igénybe vehessük szolgáltatásukat. Minden fizetésről fog érkezni e-mail tőlük.
Az internetes kártyás fizetés ma már olyan biztonságos, mintha egy boltban vásárolnál.

Mi történik a megrendelés után?

A megrendelés után egy emailben elküldjük neked a belépési azonosítódat és a jelszavadat. Ezután azonnal be tudsz lépni a rendszerbe és rögtön nézheted is az anyagokat.

Mivel az első havidíj ún. kártyaregisztrációs fizetés, ezért az OTP Simple havonta automatikusan levonja a kártyádról a havidíjat. Az előfizetésed természetesen bármikor le tudod mondani.

Mi van, ha mégsem tetszik majd a PG Channel?

Bár minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy ez ne történhessen meg, előfordul az ilyen, hiszen mi sem vagyunk tökéletesek 🙂 Ebben az esetben csak le kell mondanod az előfizetésedet. Az aktuális ciklus végéig még hozzá férsz minden anyaghoz. A következő havidíj már nem kerül levonásra.

Meddig tart az előfizetésem?

Az előfizetésed az utolsó fizetett havidíjad dátumától számított 30 nap.

Hogy tudom lemondani az előfizetésemet?

Az előfizetésedet bármikor lemondhatod a megrendeléskor küldött emailben található linkkel vagy a rendszer belső felületén.

Van lehetőségem váltani az előfizetői csomagok között?

Az előfizetői csomagok között csak „felfelé” tudsz váltani. 

Ha lemondom, később tudok újra csatlakozni?

Tudsz újra csatlakozni, de nem bármikor. A PersonalGuide Channel csak bizonyos időközönként nyitja ki kapuit. Ezen kívül pedig elképzelhető, hogy később emelkedni fognak az árak, így pedig csak egy drágább havidíjon fogsz tudni újra csatlakozni. Amíg az előfizetésed tart, védve vagy ettől az áremelkedéstől.

Tudok segítséget kérni, ha technikai problémám adódik?

Természetesen. Ha bármilyen elakadásod, kérdésed lenne, akkor írj nekünk bátran a personalguide@teamguide.hu e-mail címre.

Hogyan tudok csatlakozni a zárt FB csoporthoz?

A megrendelést követő visszaigazoló emailben megtalálod a zárt FB csoport linkjét. Ott add meg azt az emailcímet, amelyikkel regisztráltál, majd munkatársaink jóváhagyják a jelentkezésed.

Maradt benned esetleg benned bármi kérdés, amit nem sikerült megválaszolnunk az oldalon? Írj nekünk a personalguide@teamguide.hu e-mail címre, és 2 munkanapon belül megválaszoljuk kérdésedet.

© Minden jog fenntartva TEAMGUIDE 2017 – 2021   |   készítette: ProduktON!